Oppskrifter / Snack

Enkel
25 minutter
12 porsjoner

Sjokoladebark med vanilje og Himalayasalt

Å finne en lavkarbo snack som demper søtsuget når det du har mest lyst på noe søtt og salt, er ikke alltid så lett. Men vi har svaret! En knasende god sjokoladebark som er full av nøtter og granola, og selvsagt, lite karbohydrater. Vi er ganske så sikker på at den deilige kombinasjonen av mørk sjokolade og søte nøtter blir fort en favoritt hos deg og!

Ingredienser

70 g Keto Hana granola
2 ss valgfri nøttesmør

Slik gjør du

1. Smelt sjokoladen og kokosoljen over et vannbad (eller i mikroen der du varmer i korte intervaller). Rør godt etterhvert.

2. Forsel den smeltede sjokoladen over et bakepapirkledd stekebrett. Dryss over granola og nøttesmør.

3. Sett kjølig i 15 – 20 minutter.

4. Når sjokoladen har stivnet kan du dele den opp i biter. Oppbevar i kjøleskapet.

Oppskrift og bilde hentet fra Keto Hana.

Legg til ønskeliste

Ombar økologisk probiotisk 72% mørk sjokolade 70 g

En fristende kremaktig 72% mørk sjokolade som gir en intens smaksopplevelse!…

kr 51.75
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Goodlife Extra Virgin Kokosolje 500 ml
Legg til ønskeliste

Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml

En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…

kr 126.65
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr