
Slik gjør du
1. Ha pepperkakekjeksene i en kjøkkenmaskin og knus de til fine smuler(har ikke du kjøkkenmaskin kan du legge pepperkakene i en plastpose og knuse de med en kjevle til smuler).
2. Legg smulene i en middels bolle. Tilsett kremost og bland det godt sammen. Rull pepperkakeblandingen til middel store kuler(utgjør ca 36 baller).
3. Plasser kulene på et brett dekket med bakepapir og sett i kjøleskapet i ca 45 minutter.
4. Smelt sjokolade og dypp hver pepperkakekule så hele kulen er dekket i sjokolade.
5. Topp de med kakaopulver (dette er valgfritt).
6. Sett alle pepperkakekulene tilbake i kjøleskapet i ca 30 minutter.
7. Oppbevar kulene i en tildekket beholder i kjøleskapet.
Server og nyt deilige pepperkaketrøfler i julen 🎅🏻
Ingredienser

Bute Island sheese original kremost 255 g
En 100% melkefri kremost fra Bute Island Vegan Creamery. …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vivani bitter sjokolade 71 % cacao 100 gr
En nytelse for elskere av mørk sjokolade. Vegansk og økologisk.
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr