
Slik gjør du
1. Tilsett kjeks og kremost i en matprosessor og blend det sammen til det er en jevn blanding. Rull deretter blandingen til mellomstore kuler og legg de på et bakepapir og frys i 20 minutter.
2. Smelt melkesjokoladen og dypp hver kule i sjokoladen med en gaffel før du legger de tilbake på bakepapiret.
3. Smelt den hvite sjokoladen og dryss den kryss og tvers over kulene som garnityr før du lar de stivne helt i kjøleskapet.
4. Server og nyt!
Ingredienser

Diablo chocolate chip cookies 135 g
Deilige sukkerfrie chocolate chip kjeks. Nyt en deilig snack –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Violife creamy original 150 g
En fantastisk vegansk kremost som passer på brødskiven, som dipp…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Ombar økologisk kokos mylk sjokolade 70 g
Ombar Kokos Mylk er en kremaktig vegansk sjokolade med kremet kokosnøtt!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Happy Oat m!lk plain white chocolate 80 g
En rik og kremete hvit sjokolade, laget med havremelk! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr