Oppskrifter

Pestosnurrer

Pestosnurrer er perfekt som mellommåltid, lunsj eller turmat. Lag dobbel porsjon og frys ned, disse kan nytes både kalde og varme!

Ingredienser
400 gr siktet hvete 

100 gr grovmalt hvete

100 gr havrekli 

1 pk tørrgjær 

1/2 ts salt

1 ts sukker 

3 dl vann

4 ss olivenolje 

Egg til pensling 

 

Ett glass rød eller grønn pesto

200 gr fetaost

Soltørkede tomater eller ruccola 

Fremgangsmåte 

Bland sammen gjær, lunkent vann, olje, sukker og salt i en bakebolle. Tilsett halvparten av melet og arbeid deigen sammen og tilsett resten av melet litt etter litt. 

 

La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse. 

 

Rull deigen til en tykk pølse og kjevle den ut til et rektangel. Smør på pesto og dryss over ruccola og smuldret fetaost. 

 

Snurrene legges på en bakeplate med bakepapir. La de etterheve i  ca 30 minutter under et klede. Pensle med vispet egg og stek snurrene midt i ovnen på 220 grader i 10-12 minutter.




Skriv ut oppskriften
Pukka:https://www.kinsarvik.no/il-nutrimento
Pukka:Il nutrimento