Oppskrifter

Sukkerfri vaniljefudge

Selvfølgelig skal du kose seg i påsken! Prøv deg på disse sukkerfrie vaniljefudgene - Vi garanterer at det blir en hit i påskeegget!

Ingredienser
2 dl usøtet vikingmelk
45 g sukrin gold
15 g fibersirup gold
10 g kokosfett
1/2 ts vaniljepulver
evt. maldonsalt

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingredienser i en stor bolle som tåler sterk varme. Sett i mikroen i 5 minutter før du tar den ut og rører litt.

Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamellfarget masse. Tiden vil variere fra 5-15 minutt, alt etter hvilken mikro du har og styrke du bruker. 

Når massen er ferdig, fordeler du den i silikonformer, eller heller den over i en liten firkantet form med bakepapir - som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. Om du bruker maldonsalt, dryss det over formen før du heller over karamellmassen. Sett i frysen eller kjøleskap til fudgen har stivnet, gjerne over natten. Oppbevar enten i frys eller kjøleskap

Merk. Du kan også koke massen i kjele på middels varme, dette vil ta 40-50 minutter.

Kilde: Lindastuhaug.no

Skriv ut oppskriften