Sukkerfri vaniljefudge
Selvfølgelig skal du kose seg i påsken og juletiden! Prøv deg på disse sukkerfrie vaniljefudgene. Vi garanterer at det blir en favoritt hos blant store og små!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland sammen alle ingredienser i en stor bolle som tåler sterk varme.
2. Sett i mikroen i 5 minutter før du tar den ut og rører litt.
3. Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamellfarget masse. Tiden vil variere fra 5-15 minutt, alt etter hvilken mikro du har og styrke du bruker.
4. Når massen er ferdig, fordeler du den i silikonformer, eller heller den over i en liten firkantet form med bakepapir – som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. Om du bruker maldonsalt, dryss det over formen før du heller over karamellmassen.
5. Sett i frysen eller kjøleskap til fudgen har stivnet, gjerne over natten. Oppbevar enten i frys eller kjøleskap.
Tips:
Du kan også koke massen i kjele på middels varme, dette vil ta 40-50 minutter.
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
SukrinSirup Gold 450 g
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr