
Lavkarbo sjokolade pannekaker
Deilige, luftige pannekaker toppet med sprø kakaogranola og peanøttsmør. Pannekaker blir ikke mye bedre enn dette!
Ingredienser
Topping
Slik gjør du
1. Bland sammen mandelmel, bakepulver, kakao og søtning.
2. Ha i mandelmelk og egg. Om røren er for tykk kan du ha i litt mer melk.
3. Ha litt kokosolje i en stekepanne og stek pannekakene i ca. 1 til 2 minutter per side. Flip pannekakene når du ser små bobler.
4. Server med peanøttsmør og kakaogranola. Nam!
Oppskrift og bilde hentet fra Keto Hana.


Your Organic Nature mandelmel 400 g
Økologisk mandelmel fra Your Organic Nature er velegnet til bakst….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Doves organic baking powder 130 gr
Doves bakepulver et et hevemiddel som kan brukes i en…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Isola Bio mandeldrikk 1 L
En plantebasert drikk velegnet for vegeterianere og veganere. 100%…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Goodlife pure kokosolje 500 ml
En økologisk kokosolje uten smak og lukt. Perfekt til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping

Goodlife smooth peanøttsmør demeter 250 g
Glatt peanøttsmør som er laget av 100% Demeter-sertifisert peanøtter. 100%…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr