Verdens beste hjemmelagde kakao
Lag hjemmelaget kakao til påsketurene! Finn fram termosen og se fram til varm kakao når du når fjelltoppen eller tar en pause fra skibakkene. Topp med plantekrem og veganske marshmallows, hva er vel bedre enn det?
Ingredienser
Topping
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og visp over svak varme.
2. Når alt er blandet sammen heller du i krus (eller termos) og topp med krem og marshmallows.
Kan godt oppbevares i kjøleskapet i noen dager, men varm opp før servering.
Berit havre og mandelmylk 1L
Usøtet, laktosefri, havre- og mandeldrikk fra Berit™. Kan brukes…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Nicks stevia dråper sjokolade 50ml
Sukkerfri og kalorifritt søtningsmiddel som enkelt smaksetter mat og drikke!…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Nielsen Madagascar Bourbon Vaniljeekstrakt 60ml Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping
Biona coconut cream 400 g
Et vegansk alternativ til vanlig kremfløte. 22% kokosfett Fri for…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr