Verdens beste hjemmelagde økologisk kakao
Lag hjemmelaget økologisk kakao til turen på fjellet i vinter ! Finn fram termosen og se fram til varm kakao når du når fjelltoppen eller tar en pause fra skibakkene. Topp med plantekrem og veganske marshmallows, hva er vel bedre enn det?
Ingredienser
Topping
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og visp over svak varme.
2. Når alt er blandet sammen heller du i krus (eller termos) og visp sammen vegansk krem. Topp med kremen og marshmallows.
Kan godt oppbevares i kjøleskapet i noen dager, men varm opp før servering.
Oppskrift fra Helios økologisk mat
Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios himalayasalt med lokk 180 g
Helios uraffinert Himalayasalt er et delikat, rosa salt som er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Berit havre og mandelmylk 1L
Usøtet, laktosefri, havre- og mandeldrikk fra Berit™. Kan brukes…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk kokosblomstsukker 300 g
Kokosblomstsukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen….
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping
Biona coconut cream 400 g
Et vegansk alternativ til vanlig kremfløte. 22% kokosfett Fri for…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr