
Gresskar-pannekaker med sjokoladesirup til Halloween!
Start Halloween med fristende nystekte gresskar-pannekaker.
Bruk sjokoladesirup eller smeltet sjokolade og la barna lage sine egne skumle designs! Hva med spindelvev eller en stor edderkopp?
Ingredienser
Pannekaker
Topping
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til blandingen er glatt og fri for klumper.
2. Stek gylne på middels varme.
3. Topp med sukkerfri sjokoladesirup (eler litt smeltet sjokolade!) og gjerne litt frukt og bær.
Nyt!
Tips:
Bruk glutenfri havregryn om du ønsker for glutenfrie pannekaker.
Pannekaker

Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfriMadagascar Bourbon Pure Vanilla Extract er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 1 l
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Bauck glutenfri små havregryn 475 g
Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt muskatnøtt pose 40 g
Muskatnøtt passer godt i retter med fisk, kjøtt, potetretter og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt ingefær pose 50 g
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping
Total kr