Tips & triks

Vi har alt du trenger til skolestart

Første skoledag kan være spennende men også litt skummelt. For en student eller elev som skal begynne på skole til høsten kan det være nødvendig med noe nytt skoleutstyr. Uansett om du vurderer en ny matboks eller drikkeflaske så hjelper vi deg med tips til alt du skulle trenge til det nye skoleåret.

Stasher

Kule og fargerike silikonposer som kan brukes på en hel rekke områder, for å redusere engangsplast. Stasher bags kan brukes til matpakken, å varme opp mat i, til sous vide, til mikroen, til oppbevaring av tørrvarer, til frukt og grønt – listen er utømmelig! Stasher kommer i ulike størrelser og farger. 


Stojo

Stojo-produktene er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. De sørger for mindre avfall, og gjenbrukskopper kan også gi rabatt på kaffebarer. Produkter fra Stojo kan brukes både i oppvaskmaskin og i mikrobølgeovn. Stojo Bowl kan også fint brukes i ovnen for å varme matrester. 


Ecovessel

Praktiske isolerte drikkeflasker i rustfritt stål i en rekke farger. Flaskene holder drikke varm og kald i timesvis! I serien finner du også sugerør i rustfritt stål – det miljøvennlige valget.Hold deg frisk og sterk til skolestart

Det er mye å huske på når barnet skal begynne på skolen eller studere for første gang. Da er det ekstra viktig at kroppen får tilskudd av ulike vitaminer og mineraler for å fungere godt.