Tips & triks

Gavetips til valentinsdagen

På 14. februar er det valentinsdagen. Enten du skal handle noe fint til ham eller henne har vi noen ideer vi tror faller i smak!

Til sjokolade-elskere

Sjokolade er jo alltid en klassisk gave på valentinsdagen. Vivani-serien er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. En herlig sjokolade produsert av de beste økologiske kvalitetsingredienser.

En herlig alternativ til brus

Har du hørt om kombucha? Kombucha er fermentert te. Vin, øl, yoghurt, kefir, surdeigsbrød er andre eksempler på fermentert eller melkesyregjæret mat og drikke. De har altså de samme gode probiotiske bakteriene i seg.  Det skjer en fermenteringsprosess som gjør at melkesyrebakterier omdanner sukker til blant annet syrer. Kombucha er et godt alternativ til brus, saft, te og mer.

Til latte-fans

Hva er vel bedre enn å kose seg med en stor kopp latte? Vi har en fantastisk variant fra Pukka med gurkemeie, samt bredt utvalg matchapulver/tilbehør.

Til treningsglade

Skal du handle presang til en som er glad i fart og spenning, kan du plukke med en proteinbar eller to. Enten dere planlegger å tilbringe valentinsdagen på toppen av et fjell eller på treningssenteret, passer en proteinbar like godt.

Til valentinfrokosten

Overrask din elskede med hjemmelaget frokost på valentinsdagen! Hva med pannekaker? Vi har det du trenger til en skikkelig digg frokost!

Naturlig hudpleieprodukter

Kroppspleie er alltid en god gave å gi! Dr. Organic-serien er både økologisk og parabenfri – som betyr at du kan handle med god samvittighet! I serien finner du alt fra sjampoer til såper, så du finner lett noe som passer din elskede!