Tips & triks

Tips til sunt sommerhår!

Sol, saltvann, varme og lange dager på stranden er hva sommeren er for! Å huske solkrem er en selvfølge for de fleste, men hvordan skal man ta vare på håret? Her har vi samlet noen enkle tips som gjør håret mykt, sunt og glansfult.

Finn riktig sjampo og balsam for din hårtype

Slitt og tørt sommerhår trenger mye fuktighet for å bli mykt igjen. Håret trenger også ekstra beskyttelse for å forhindre brudd og splitte tupper. Dermed kan det være gunstig å velge en sjampo og balsam med ekstra fuktighet. 

Vi anbefaler Giovanni Avocado-serien som inneholder avokadolje same olivenolje for ekstra fuktighet. Håret blir silkemykt og har en naturlig glans. 

Bruk en hårkur

Mange venter med å bruke hårkur når håret er veldig tørt og slitt. Forbered heller i god tid før sommerferie med å bruke en hårkur to til tre ganger i uken. Husk også å ta denne med på ferie når du trenger en liten ekstra boost. Det kan også være gunstig å påføre litt ekstra olje i tuppene.

Vær forsiktig med varmestyling

Hårfønere og varmestyling kan gjøre håret mer slitt. Sommeren er jo den perfekte tiden til å gi håret en liten pause fra dette og satse på naturlige hårfrisyrer. Om du velger å bruke utstyr med varme anbefaler vi at du bruker en god varmebeskytter. Vi har flere produkter fra Giovanni som er perfekt til varmestyring!

Beskytt håret når du kan

Skal du ligge på stranden midt i solsteiken? Bruk en solhatt eller kaps da vel! En hatt beskytter håret mot UV-stråler og ytterlige belastninger, så en hatt er midt i blinken!