Tips & triks

Slik unngår du tørt hår i vinter med Hair Volume

Kulde, tørt inneklima og store temperaturforskjeller sliter på håret. Det er derfor viktig å velge riktige hårprodukter for å bevare et sunt og vakkert hår i vinter.

Hvordan velge riktig shampoo?

Kulden ute og varmen inne gjør håret tørt. Det er derfor viktig å velge en sjampo som gir masse fuktighet og som gir håret god pleie hele vinteren. Det er utrolig viktig at man alltid husker på å bruke balsam. Balsam tilfører håret ekstra næring og lukker igjen skjellaget slik at den beskytter hårstråene fra ytre påkjenninger. Hair Volume Conditioner reparerer håret I tillegg til at den gir håret glans, volum og mykhet.

Styrk håret innenfra

Kostholdet er også viktig for håret ditt. Om vinteren har håret godt av litt ekstra næring. Hair Volume er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrer og mer glansfullt hår. Kun 1 tablett daglig. 

Håret trenger fuktighet

Få et sterkere og sunnere hår ved å inkludere Hair Volume i din daglige hårpleierutine. Unn deg en god og næringsrik hårkur et par ganger i uka. Hair Volume Repair Mask gjennoppbygger hårets fuktighetsbalanse og styrker hårstråene. Anbefales to ganger i uken for et mykt, skinnende og sunt hår. 

Tekst og bilder: New Nordic