Oppskrifter / Dessert

Enkel
6 timer (med avkjøling)
10 ispinner

Vegansk kremet kokosnøtt ispinner

Er du glad i kokos? Da må du prøve denne oppskriften! Disse kremaktige ispinnene er den perfekte godbiten for å kjøle deg ned i varmen. Kremete og forfriskende, fri for meieriprodukter og raffinert sukker. Disse er enkle å lage og klar til å settes i fryseren på under 10 minutter.

Slik gjør du

1. Kombiner i en liten miksebolle kokoskrem, mandelmelk, lønnesirup og vaniljeekstrakt.

2. Ha kokoskremblandingen over i en liten mugge. Hell i iskremformene, ikke mer enn ¼ fra toppen. Vær forsiktig så du ikke overfyller. Sett i fryseren i 2 timer.

3. Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.

4. Sett lokket på toppen av ispinneformene. Stikk trepinnene i midten av hver ispinne, pass på at de står oppreist og jevne. Husk å ikke sett pinnene helt inn i iskremen.

5. Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.

6. For å fjerne ispinnen fra formene, legg dem under varmt vann i omtrent 30 til 60 sekunder. Gjenta, vri forsiktig, til ispinnen kommer ut. Du kan oppbevare ispinnene i formene, eller i fryseposer hvis de legges flatt side om side.

Ingredienser

Biona coconut milk classic 400 ml
kr 49
+
Isola Bio mandeldrikk 1 L
kr 59
+
kr 99
+
kr 239
+
kr 79
+

Total kr