
Mangolassi – indisk yoghurtdrikk med gurkemeie
Mangolassi er en krydret, yoghurtbasert drikk som stammer fra India. Det er veldig populært i de varmere månedene og spesielt godt etter et sterkt krydret måltid.
En lassi kan du lage krydret, salt eller søt. Vi har gått for en krydret og søt kombinasjon som passer perfekt i sommersolen.
Denne oppskriften inneholder gurkemeie, ingefær, sitron og svart pepper, noe som gjør den svært næringsrik. Gurkemeie er kjent for sin evne til å bekjempe betennelse, øke lever- og hjertefunksjon, og støtte andre diverse helseproblemer. I tillegg hjelper ingefær og sitron med fordøyelsen.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en blender.
2. Kjør på høy hastighet til du får fin smoothie konsistens.
3. Hell i glass og server. Ha gjerne litt kardemomme på toppen for ekstra smak.
Nyt!
Total kr