
Mangolassi – indisk yoghurtdrikk med gurkemeie
Mangolassi er en krydret, yoghurtbasert drikk som stammer fra India. Det er veldig populært i de varmere månedene og spesielt godt etter et sterkt krydret måltid.
En lassi kan du lage krydret, salt eller søt. Vi har gått for en krydret og søt kombinasjon som passer perfekt i sommersolen.
Denne oppskriften inneholder gurkemeie, ingefær, sitron og svart pepper, noe som gjør den svært næringsrik. Gurkemeie er kjent for sin evne til å bekjempe betennelse, øke lever- og hjertefunksjon, og støtte andre diverse helseproblemer. I tillegg hjelper ingefær og sitron med fordøyelsen.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en blender (vi anbefaler Vitamix-blendere – se serien her).
2. Kjør på høy hastighet til du får fin smoothie konsistens.
3. Hell i glass og server. Ha gjerne litt kardemomme på toppen for ekstra smak.
Nyt!

Helios økologisk gurkemeie 25 g
Helios Gurkemeie – et økologisk kvalitetskrydder. Finmalt Velegnet i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt ingefær pose 50 g
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt sort pepper pose 60 g
Malt, svart pepper gjør maten sterk, og bidrar med lite…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Kjartans lynghonning 350 gr
Kjartan’s Lynghonning lages av næringsrik nektar samlet fra røsslyng i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr