Hjemmelaget jordbærsaft
Det er ikke sommer uten jordbær, spør du oss! Hva med å lage hjemmelaget jordbærsaft som passer like godt til frokost som sommerfesten? Enklere oppskrift får du ikke.
Ingredienser
Til servering
Isbiter
Ferske jordbær
Slik gjør du
1. Skjær jordbærene i biter og ha i en blender til de er helt most.
2. Ha jordbærene i en stor skål eller mugge og tilsett vann. Dekk med plastfolie.
3. La blandingen stå i kjøleskapet i opptil 24 timer. Jo lengre det står desto mer smak får du!
4. Ta ut av kjøleskapet og la blandingen renne gjennom en sil.
5. Mål opp saften og tilsett riktig mengde sukker. Bruk gjerne sukrin eller annet søtstoff om du ikke vil bruke vanlig rørsukker.
6. Rør godt til sukkeret er oppløst.
Nyt med isbiter og jordbær. Om du ønsker søtere saft kan du ha i noen steviadråper.
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr