Ingredienser
Ferskvarer
Grønnkål
Slik gjør du
1. Start med å skylle grønnkålen godt. Riv av passelige biter av stilken. Legg bladene over i en bolle.
2. Hell over olivenolje og kna oljen godt inn i bladene. Bland sammen krydderet og næringsgjæren og kna det godt sammen med grønnkålen. Legg grønnkål bladene utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stekes på 150 grader på varmluft i 10-12 minutter. Snu brettet en gang underveis så de blir jevnt stekt.
4. La chipsen avkjøles på rist så de blir helt sprø.
Nytes straks!
Tips:
Visste du at næringsgjær (også kjent som tørket inaktiv gjær) er en av de rikeste kildene til naturlig B-vitaminer og sporstoffer? Næringsgjær er en utmerket måte å gi vegansk mat en ost- og nøtteaktig smak.
Næringsgjær smaker så godt at det kan spises om det er. Det kan også lett oppløses i vann, melk, frukt- eller grønnsaksjuice. Også godt som strø på supper, i gryteretter, salater og frokostblandinger.
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 500 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 500 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife økologisk hvitløkskrydder 45 g
Økologisk hvitløkskrydder som er velegnet til kjøtt, fisk, pasta, salat…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife malt økologisk chili 45 g
Økologisk kvalitetskrydder fra Goodlife. Malt Økologisk Chili er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga granulert løkpulver pose 75 g
Løkpulver er dehydrert, malt løk som vanligvis brukes som krydder….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife himalayasalt med kvern 115 g
Rosa himalayasalt med kvern. Delikat rosafarge Kvalitetssalt Med kvern…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr