Tips & triks

Naturlig hudpleie fra Dr. Organic

Har du prøvd den prisvinnende hudpleieserien Dr. Organic? Dr. Organic bruker kun de fineste naturlige og økologiske ingrediensene man får tak i og Aloe Vera blir brukt som ledende ingrediens i stedet for vann.

Dr. Organic bruker økologiske ingredienser hvor det er mulig, om det ikke finnes økologisk ingrediens brukes et naturlig og bærekraftig alternativ. Dr. Organic er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, parfyme eller kunstige dufter. Produktene inneholder ikke GMO ingredienser eller mineraloljer og er egnet for vegetarianere. 

Dr. Organic finnes i ulike serier med ulike egenskaper og ingredienser slik at du kan finne noe som passer din hud. 

Aloe vera – beroligende og lindrende 

Aloe Vera er kjent for sin beroligende og lindrende effekt, og lindrer tørr og sensitiv hud. Aloe Vera forsterker også cellefonyelsen, forbedrer hudens tekstur og elastisitet slik at huden blir smidigere, glødende og fast. Aloe Vera nærer og beskytter hodebunnen slik at man opprettholder et sunt hår. 

 • Aloe_vera_deo
  Dr. Organic aloe vera deo roll on 50 ml
  Produkt på salg
  kr 109,- kr 81,75
 • Dr_organic_aloe_vera_gel
  Dr. Organic aloe vera gel maximum strength 200 ml
  Produkt på salg
  kr 139,- kr 104,25
 • Dr_organic_aloe_vera_shampoo
  Dr. Organic aloe vera shampoo 265 ml
  Produkt på salg
  kr 129,- kr 96,75

Virgin Olive Oil – fuktighet til huden 

Olivenolje har blitt brukt i tusenvis av år for å fukte huden. Med sitt høye nivå av naturlige antioksidanter hjelper olivenolje med å beskytte huden mot frie radikaler. Tilfører huden fuktighet og bidrar til å bremse aldringsprosessen, lindrer og fukter dehydrert og selskadet hud, samt nærer håret og hodebunnen. 

Hemp Oil – stimuler, fukte og beskytte 

Økologisk hampolje beskrives ofte om «naturens mest balanserte olje» på grunn av sammensetningen av essensielle fettsyrer. De unike egenskapene til dette fantastiske planteekstraktet bidrar til å stimulere, fukte og beskytte hud og hår. 

 • Dr. Organic hemp oil soap 100 g
  Produkt på salg
  kr 79,- kr 59,25
 • Dr. Organic hemp oil shampoo & conditioner 2 in 1 265 ml
  Produkt på salg
  kr 159,- kr 119,25

Tea Tree – for fet hud og blandingshud 

Tea tree har en rekke gode egenskaper som gjør den perfekt til bruk i hudpleie, munnhygiene og hårpleie. Tea Tree sine rensende egenskaper er kjent og dens unike evne til å gjenopprette, reparere og fornye. Tea Tree renser og beskytter hodebunnen og fremmer et sunt og skinnende blankt hår. Velegnet for fet og blandingshud da den tørker ut urenheter. 

 • Dr. organic tea tree mouthwash 500 ml
  Produkt på salg
  kr 129,- kr 96,75
 • Dr. organic tea tree hand wash 250 ml
  Produkt på salg
  kr 119,- kr 89,25
 • Dr. organic tea tree tannkrem 100 ml
  Produkt på salg
  kr 89,- kr 66,75

Rose Otto – anti-aldrende egenskaper 

Rose er kjent for sine anti-aldrende egenskaper som gir en jevnere, mykere, yngre og fastere hud. Balanserer håret og gir næring og pleie til hodebunn og hår. 

 • Dr. organic rose otto cleansing milk 150 ml
  Produkt på salg
  kr 139,- kr 104,25
 • Dr. Organic rose otto body wash 250 ml
  Produkt på salg
  kr 105,- kr 78,75
 • Dr. organic rose otto day cream 50 ml
  Produkt på salg
  kr 159,- kr 119,25

Dead Sea Mineral – 

Dødehavsmineralerer godt brukt i hudpleie i tusenvis av år. Bidrar til å skape og fremme sunn elastisitet og permabilitet i huden, og kan derfor være svært effektive når det gleder behandling av hudrynker og andre problemer forårsaket av aldringsprosessen. Dødehavsmineraler er egnet for å beskytte huden mot infeksjoner og allergier samt beholde fuktighet i huden. Takket være det høye innholdet av svovel, kan den være god til rensing og fjerner urenheter fra huden. 

Pomegranate – ideell for moden hud

Den intense kombinasjonen av gunstige egenskaper gjør granateple ril en svært effektiv naturlig og aktiv ingrediens som er glimrende for bruk i hudpleieprodukter. Den er ideell for rynker og aldrende hud. Den revitaliserer, nærer og fukter tørr, dehydrert og moden hud samt lindrer irritert hud. 

 • Dr Organic pomegranate tannkrem
  Dr. Organic pomegranate tannkrem 100 ml
  Produkt på salg
  kr 79,- kr 59,25


Vitamin E – kraftfull antioksidant 

Vitamin E er svært effektiv i hudpleieprodukter, spesielt i behandling av rynker og aldrende hud. Vitamin E beskytter også soleksponert hud og lindrer tørr og sprukken hud samtidig som den denoppretter hudens elastisitet og reduserer synlige hudproblemer, styrker og beskytter håret. 

 • Dr. organic vitamin e body wash 250 ml
  Produkt på salg
  kr 99,- kr 74,25
 • Dr. organic vitamin e deo roll on 50 ml
  Produkt på salg
  kr 109,- kr 81,75
 • Dr. organic vitamin e shampoo 265 ml
  Produkt på salg
  kr 139,- kr 104,25

Moroccan Argan Oil – beskytter hud mot tidlig aldring 

Marokkansk arganolje er en naturlig løsning for å bevare huden mot for tidlig aldring. Det er en utrolig rik kilde til vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Oljen er blitt brukt i flere århundrer til både hår hud og negler, virker mykgjørende og reparer skadet hår. 

 • Dr. Organic moroccan argan skin lotion 200 ml
  Produkt på salg
  kr 165,- kr 123,75
 • Dr. Organic moroccan argan oil 50 ml
  Produkt på salg
  kr 249,- kr 186,75
 • Dr_Organic_Maroccan_Oil_Body_wash
  Dr. Organic moroccan argan oil body wash 250 ml
  Produkt på salg
  kr 119,- kr 89,25

Royal Jelly – naturens ungdomskilde 

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plantehormoner gjør Royal Jelly til en utmerket ingrediens for å opprettholde et ungdommelig utseende. Den er ideell for foryngende og næring av huden, mens den anti-aldrende egenskaper bidrar til å opprettholde hudens elastisitet, tekstur og tone. 

Lavendel – lindrende og beroligende 

Lavendel er kjent for sine unike, lindrende og beroligende aroma. Den regulerer talgproduksjonen og hjelper til å forbedre akne. Den stimulerer veksten av hudceller slik at huden blir jevnere og mykere. Tilfører volum og pleie som styrker håret. 

Virgin Coconut oil – helende egenskaper 

Kokosolje her en spiselig olje som har blitt konsumert i tropiske strøk i tusenvis av år. Kaldpresset kokosolje beskytter huden, virker mykgjørende, roende og reparerende. Kokosolje er en utmerket balsam og kur for håret som fremmer sunn vekst. 

 • Dr_Organic_Coconut_Skin_lotion
  Dr. organic virgin coconut skin lotion 200 ml
  Produkt på salg
  kr 159,- kr 119,25
 • Dr_Organic_Coconut_Day_Cream
  Dr. organic virgin coconut day cream 50 ml
  Produkt på salg
  kr 159,- kr 119,25
 • Dr_Organic_Coconut_Body_wash
  Dr. organic virgin coconut body wash 250 ml
  Produkt på salg
  kr 99,- kr 74,25