Lé Paludier

En salttype for enhver anledning! Gros Sel brukes hovedsakelig på kjøkkenet: i klyper for å salte kokevannet, i matlagingen av retter eller for retter innhyllet i saltkruste, som kjøtt eller fisk. Det kan også krydre rettene ved bordet, presentert i en kvern. Malt salt brukes både på kjøkkenet og ved bordet for å krydre salater så vel Les mersom kjøttretter. Fleur de Sel eller aromatisert Fleur de Sel brukes ved slutten av matlagingen for å forhøye smaken av rettene dine, på bordet for å legge til en sprø touch, eller rett og slett på rå grønnsaker for å avsløre deres smak. Håndhøstet av saltarbeidere, dannes Fleur de Sel naturlig på overflaten av vannet takket være solens og vindens samvirke. Det er denne særegenheten som gir Fleur de Sel sin letthet og delikate smak.
Vis filter

Viser alle 3 resultater

Gratis levering
Ved bestilling over 999,-

Klikk & hent
Uten ekstra kostnader

Norges største helsekost på nett!

Rask levering med
ulike leveringsalternativer