Tips & triks

Julegavetips til han 2021

Snart er julen her, og det lønner seg å være tidlig ute med julegavehandelen. Her får du tipsene til de beste julegavene du kan gi til din far, bror eller venn.

Bambusa sokker – tørre og luktfrie på varme dager

Sokker må være klassikeren over alle klassikere, og selv om det kanskje høres kjedelig ut, er det praktisk og fint å få. Hva med å prøve et nytt par med bambusviskose sokker som er godt for miljøet? De er komfortabel, all-round sokker som er svært luftig. Med innstøpt silikonpute i hæl, sitter sokken som den skal uten å skli ned.

Dr. Organic – en prisvinnende hudpleieserie!

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort far med skjønnhetsprodukter fra Dr. Organic Ginsen? Vi har et stort utvalg av velduftende kroppssåpe til barberingsolje.

Giovanni Cosmetics – naturlige ingredienser 

Hva med å skjemme bort far, bror eller en venn med skjønnhetsprodukter fra Giovanni Cosmetics? Vi har et stort utvalg av velduftende hårprodukter med naturlige ingredienser.

En aktiv livsstil?

Har du en pappa, bror eller venn som er glad i å holde seg aktiv? Vi har et stort utvalg av smakfulle proteinbarer produkter som er perfekt til en aktiv livsstil. Proteinbarer passer de fleste situasjoner, trening, på tur, som et mellommåltid eller når man ønsker seg en litt sunnere godbit.