Tips & triks

Gavetips til morsdag

Morsdag er rett rundt hjørnet, men du sliter muligens med å komme på gaveideer? Kanskje det er på tide å droppe blomstene du kjøper år etter år, og finne på noe nytt? Vi kan hjelpe deg på vei! Her er en liste over våre bestselgende produkter som vi tror kan være midt i blinken til mor eller en annen du vil glede!

Til te-elskere

I vinteren er det perfekt tid til å holde seg inne og kose seg med en kopp te og en god bok. Hva med å ta med en boks fra bestselgende te-serien Pukka? Med 40 te-varianter å velge fra finner du noe som faller i smak. Her er vår favoritter:

Til sjokolade-glade

Vi har stort sortiment av sjokolade – alt fra økologisk, vegansk, meieri- og til å med sukkerfri. Hvem er det som ikke setter pris på en liten godbit?

Naturlig hårpleie

Hva med en fin flaske sjampo og balsam? Vi anbefaler Giovanni sin “2chic” serie som du finner i fem forskjellige varianter (og alle er i kjempefine, fargerike flasker!).

Ansiktspleie

Dr. Organic bruker kun de fineste naturlige og økologiske ingrediensene. Hva som er så spesielt med produktene er at Aloe Vera blir brukt som ledende ingrediens i stedet for vann. Hva med noe nytt ansiktspleie til mor?