Tips & triks

Gavetips til farsdagen

Farsdag er rett rundt hjørnet, men du sliter med å komme på gaveideer? Kanskje det er på tide å finne på noe nytt i år? Vi kan hjelpe deg på vei! Her er en liste over våre bestselgende produkter som vi tror kan være midt i blinken til far eller en annen du vil glede!

Bambusa sokker – tørre og luktfrie på varme dager

Sokker må være klassikeren over alle klassikere, og selv om det kanskje høres kjedelig ut, er det praktisk og fint å få. Hva med å prøve et nytt par med bambusviskose sokker som er godt for miljøet? De er komfortabel, all-round sokker som er svært luftig. Med innstøpt silikonpute i hæl, sitter sokken som den skal uten å skli ned.

Dr. Organic – en prisvinnende hudpleieserie!

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort far med skjønnhetsprodukter fra Dr. Organic Ginsen? Vi har et stort utvalg av velduftende kroppssåpe til barberingsolje. Her er våre favoritter:

Kos deg litt ekstra på farsdagen

Vi har stort sortiment av sjokolade – alt fra økologisk, vegansk, meieri- og til å med sukkerfri. Hvem er det som ikke setter pris på en liten godbit?

En aktiv farsdag?

Har du en pappa som er glad i å holde seg aktiv? Vi har et stort utvalg av smakfulle proteinbarer produkter som er perfekt til en aktiv far. Proteinbarer passer de fleste situasjoner, trening, på tur, som et mellommåltid eller når man ønsker seg en litt sunnere godbit. Finn din favoritt under: