Tips & triks

9 gode grunner til å bytte til Lunette CupOm du noen gang har tenkt over å bytte til menstruasjonskopp så må du fortsette å lese! Lunette Cup er revolusjonerende og vil forandre livet ditt! Du trenger ikke lengre å bekymre deg for å bytte tampong eller bind på flere timer, sist men ikke minst så sparer du penger, tid og miljøet.

Vi har satt sammen våre 9 beste grunner til hvorfor du bør bytte til Lunette Cup, så følg med nedenfor! 

1. Det er praktisk
Fordi Lunette menstruasjonskopp kan innhold mye mer væske enn en tampong, og trenger kun å tømmes 2 til 4 ganger om dagen under en normal menstruasjonssyklus.

2. Det er enkelt å bruke
Det ligner på en helt vanlig tampong. Bare brett koppen, sett inn og lev livet ditt.

3. Du slipper å føle deg fuktig
Du vil ikke følge deg fuktig i løpet av den perioden du har mensen. Lunette er laget av medisinsk silikon, noe som betyr at det ikke er et bakterievennlig miljø. Når du bruker bind skaper det er fuktig miljø som er en av grobunnene for gjærinfeksjoner, bakterier og vond lukt.

4. Det er heilt naturlig
Koppen er hypoallergen, giftfri, holdbar og ikke skadelig for menneskelig vev! Vanlig tamponger er som oftes laget av ikke-organisk bomull og inneholder plantevernmidler. Store merker er kjent for å inneholde antimikrobielle stoffer, dioksin og bruke blekemiddel i produksjonsprosessen. Disse kjemikalene er sikkert på et spornivå, og vi kan ikke vite farenivåer det utgjør.

5. Du sparer mye penger
Si farvel til din månedlige løpeturer til den nærmeste dagligvare butikken! Gjennomsnittlig menstruerende kvinner bruker omtrent litt underkant av 1000 kr i året på engangs tamponger og bind. Å bytte til Lunette er en pengangskonstand som vil vare i mange år.

6. Det eliminerer behovet for flere typer vaginale pleieprodukter
Din mestruasjonskopp kan brukes når som helst i perioden, på din tyngste eller letteste blødning, og du kan bruke den i løpet av dagen eller mens du sover. Den eliminerer også behovet for å alltid ha med seg tamponger eller bind

7. Ikke mer tørrhet
Kan du kjenne på den fryktelige følelsen som skjer når du trekker ut en tørr tampong? En tampongs absorberingsevne kan tørke ut slimhinnen ved å over-transportere naturlig fuktighet i skjeden. Med Lunette mestruasjonskopp forstyrrer ikke den naturlige smøreevnen i skjeden.

8. Lunette mestruasjonskopp er zero-waste og miljøvennlig
Å være miljøvennlig er alltid en stor pluss! Lunette vil vare i årevis og genererer ikke avfall, ingen opphopning av plastapplikatorerer, innpakninger eller bioavfall fra brukte engangsartikler. Faktisk er Lunette esken og det vedlagte informasjonsmaterialet laget av resirkulerbart papp og papir. Det morsomste er at du faktisk kan brenne den, og den blir til aske!

9. Du kan leve livet ditt normalt
Du kan lett bruke koppen under idrett og andre fysiske aktiviteter uten belastning. For å ikke nevne, det er ingen risiko for at snoren tittet ut av en bikinitruse på stranden eller at du får utslett av svette! Koppen din vil sitte komfortabelt inne i deg, noe som gjør det helt behagelig og enkelt for deg å gjøre dine daglige aktiviteter! 


Vi anbefaler:

 • Lunette menskopp fiolett model 1
  Produkt på salg
  kr 399,- kr 339,15
 • Lunette menskopp blå model 1
  Produkt på salg
  kr 399,- kr 339,15
 • Lunette menskopp blå model 2
  Produkt på salg
  kr 399,- kr 339,15
 • Lunette clear menskopp model 1
  Produkt på salg
  kr 399,- kr 339,15
 • Lunette cup wipes on the go 10 stk
  Produkt på salg
  kr 79,- kr 67,15
 • Lunette clear menskopp model 2
  Produkt på salg
  kr 399,- kr 339,15