Saftig glutenfrie brownies
Her får du oppskriften på saftige mørke brownies med valnøtter. Denne er nydelig med en kopp kaffe eller te. Lag gjerne kaken en dag i forkant til besøk, da den er enda bedre om den får godgjøre seg i kjøleskapet over natten.
Ingredienser
Ingredienser
Ekstra
Slik gjør du
1. Smelt smør på lav varme, og ha i sjokolade og vaniljesukker. Rør godt til alt er smeltet sammen.
2. Ha i sukker og lønnesirup, rør godt og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer.
3. Når det er kjølig nok rører du inn egg, en av gangen.
4. Ha deretter i quinoamel, bakemiks og valnøtter om du ønsker det. Spar gjerne en neve valnøtter til å strø på toppen før kaken går inn i ovnen.
5. Stek kaken på 170 grader i cirka 20-25 minutter. Den skal være stekt på toppen og mykere inni. Husk at den stivner litt etter den kommer ut av ovnen.
Oppbevares i kjøleskapet.
Oppskrift og bilde hentet fra Helios.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Vertmont lønnesirup 250 ml
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri lys bakemiks 600 g
Glutenfri bakemiks som er allsidig i bruk og utmerket i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Ekstra
Helios økologisk valnøtter 100 g
Økologiske valnøtter er rik på fiber, timian og en god…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr