Belugalinsesalat med ristede pastinakker og rødbetekrem
En herlig høstsalat pakket med smak, farge og tekstur med belugalinser for ekstra metthetsfølelse og en vakker, kremet rødbetehummus.
Ingredienser
Ingredienser salat
Ingredienser røbetkrem
Slik gjør du
Rødbetekrem:
1. Skjær vekk skallet på rødbetene og skjær dem i terninger. Miks i en foodprosessor til en smulete konsistens.
2. Hell av vannet og skyll bønnene, miks sammen med litt hvitløk og sitron til en glatt krem. Smak til med salt og pepper.
Salat:
1. Kok linsene etter anvisningen på pakken.
2. Varm ovnen til 200°C. Skrubb pastinakken, skjær i biter og drypp over litt olje.
3. Legg pastinakken på et stekebrett dekket av bakepapir og bak i ovnen i 20 minutter. Fjern den grove stilken fra svartkålen, riv bladene i mindre biter og masser det med litt olje og en klype salt. Legg det inn i ovnen de siste 5 minuttene.
4. Riv eller kutt soppen i skiver og fres i en tørr, middels varm stekepanne til soppen får en gyllen farge. Strø over salt.
5. Bland sammen ristede grønnsaker, linser og sopp. Legg opp på et stort fat og topp med granateplekjerner, tamariristede cashewnøtter og persille. Server med rødbetekrem.
Ingredienser salat
Biona beluga lentils 400 g
Sorte belugalinser har en fast tekstur og deilig smak. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk cashewnøtter 150 g
Økologiske cashewnøtter med en mild smak. Kilde til protein,…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Ingredienser røbetkrem
Biona haricot beans 400 g
Biona hagebønner er en god kilde til protein, jern, fiber…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk sitronjuice 200 ml
Økologisk sitronjuice som er rik på vitamin-C. Demeter-sertifisert Pasteurisert…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr