Ukategorisert

Oppdag Historien Bak Kinsarvik Naturkost

Vår Nye Film er Her!

Velkommen til Kinsarvik Naturkost! Vi er utrolig begeistret for å dele vår nyeste film med deg, som gir et dykk inn i historien og verdiene til vår kjære familiebedrift. Les videre for å få et innblikk i hva filmen handler om og hvorfor den er et must-see for alle helse- og miljøbevisste individer.

En Reise Gjennom Tid – Fra Fruktbutikk til Helsekost Destinasjon

Kinsarvik Naturkost startet som en liten fruktbutikk i 1928, grunnlagt av Harald Sandvik. Denne filmen tar deg med på en reise gjennom tid, fra de tidlige dagene da Harald fraktet frukt og grønnsaker fra Hardanger til Bergen, til dagens moderne helsekost butikk. Vår historie er preget av engasjement for naturlig helse og bærekraft.

Familiebånd og Bærekraft

I filmen møter du Ronny, tredje generasjon i Sandvik-familien, sammen med Anja, Sarah, Milla og flere av våre dedikerte ansatte. Vi deler historien om hvordan vi som familie har vokst og utviklet Kinsarvik Naturkost, med et sterkt fokus på bærekraftige og naturlige produkter. Denne arven bærer vi med oss i alt vi gjør, og vi ønsker å videreføre den til kommende generasjoner.

Hvorfor Du Bør Se Filmen

  • Helsebevisst Livsstil
    Filmen er perfekt for deg som ønsker å lære mer om sunne vaner, selvpleie og naturlige produkter.
  • Miljøvennlig Fokus
     Vi viser hvordan vi jobber med lokale produsenter for å tilby økologiske og bærekraftige produkter.
  • Inspirerende Historie
    Få et innblikk i hvordan en liten familiebedrift har blitt en ledende aktør innen helsekost, drevet av en lidenskap for naturlig helse og velvære.

Kinsarvik Naturkost – Din Partner i Naturlig Helse

Vi er stolte av å være en familiebedrift som alltid setter kundens helse og velvære først. Vårt sortiment av naturlige og økologiske produkter er nøye utvalgt for å støtte en sunn og bærekraftig livsstil. Våre ansatte har solid kompetanse innen helsekost, og vi er alltid her for å gi deg den beste veiledningen.

Bli Inspirert

Vi håper at denne filmen vil inspirere deg til å ta vare på din egen helse og velvære, samtidig som du gjør bærekraftige valg. Uansett hvor mye vi vokser, vil vi alltid huske våre røtter i Kinsarvik og den naturlige arven som startet det hele.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Kinsarvik Naturkost og vår spennende reise? Besøk vår YouTube-kanal, hvor du finner flere inspirerende kortfilmer som gir deg et dypere innblikk i hvem vi er og hva vi står for.