Noka taco gryte 7 måltider

Noka taco gryte 7 måltider

Noka tacogryte 7 måltid
Varenr.
7031020552067

NOKA

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 219,00
Pris
kr 219,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: Velg ditt eget tempo og hvor mange måltider du vil erstatte de enkelte dager. Erstatt 3-4 måltider med NOKA for å gå raskt ned i vekt. 2 for å gå moderat ned i vekt. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat. Erstatt ett-to måltider med NOKA i en periode etter at vektmålet er nådd. Uansett vil det være fornuftig å ta ett (evt. flere) NOKA-måltider også i tiden etter at du har kontroll med din nye vekt, for å få et godt daglig påfyll av de viktige næringsstoffene.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
NOKA gir deg en rask vektreduksjon, hvor du etterpå enkelt kan bevare din nye idealvekt. NOKAs NYE Middagsretter er et helt nytt konsept for ferdige dietter, og er unike i sitt slag. De smaker utrolig godt, er mettende og gir kun i overkant av 200 kcal, som får deg raskt ned i fettvekt. Bedre blir det ikke!

Du får også alle viktige og essensielle vitaminer, mineraler, sporstoff, og fettsyrer (omega 3 og 6). Alt dette, ? og likevel gir ett måltid kun i overkant av 200 kcal., bedre kan du og din helse ikke ha det under en slankekur.

Om NOKA-dietten
NOKA-dietten er av typen LCD (Low calorie diet), altså en fullt ut balansert og fullverdige sammensatt diett – bedre blir det ikke! Du får alt du trenger av proteiner, fettsyrer, vitaminer, mineraler og fiber, dessuten får du de karbohydratene din fysiske og psykiske helse er så avhengig av! Ingen som driver aktivt med idrett, skal opp til eksamener etc ville finne på å unngå karbohydrater, hvordan kan vi da tro at vi klarer oss uten dem i vår travle og utfordrende hverdag!

NOKA-diettens gode innhold av fiber fyller godt opp i magesekken, noe som gir en god metthetsfølelse. Dessuten tillater NOKA-dietten enkelte kulinariske utskeielser i godt lag, og en kombinasjon av diett og vanlig mat i løpet av dagen eller uken!
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  Noka grønnsaksgryte 7 måltider
  Noka grønnsaksgryte 7 måltid
  kr 219,00
  Noka spagetti bolognese 7 måltider
  Noka spaghetti bolognese 7 måltid
  kr 219,00
  Noka cappuccino milkshake-diet 15 poser
  Noka cappuccino milkshake-diett 15 måltid
  kr 269,00
  Noka vanilla milkshake-diet 15 poser
  Noka vasnilje milkshake-diett 15 måltid
  kr 269,00
  Noka creamy chicken soup 7 måltider
  Noka kremet kyllingsuppe 7 måltid
  kr 219,00
  Noka chocolate caramel musli 7 måltider
  Noka sjokolade karamell musli 7 måltid
  kr 219,00