Noka strawberry milkshake-diet

Noka strawberry milkshake-diet

Noka jordbær milkshake-diett 15 måltid
Varenr.
7031020132061

NOKA

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris3
kr 295,00
Pris
kr 295,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: Velg ditt eget tempo og hvor mange måltider du vil erstatte de enkelte dager. Erstatt 3-4 måltider med NOKA for å gå raskt ned i vekt. 2 forå gå moderat ned i vekt. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat. Erstatt ett-to måltider med NOKA i en periode etter at vektmålet er nådd. Uansett vil det være fornuftig å ta ett (evt. flere) NOKA-måltider også i tiden etter at du har kontroll med din nye vekt, for å få et godt daglig påfyll av de viktige næringsstoffene.

Husk å drikke rikelig med vann eller annen ikke-kaloriholdig væske. Helst 2-3 liter per dag!

NOKA er beregnet på friske personer, og bør ikke brukes som eneste mat av barn, ungdom, gravide, ammende, eller personer med spiseforstyrrelser. Bruker du NOKA som eneste mat sammenhengende i mer enn 3 uker, eller du har forstyrrelser i metabolismen, bør dette skje i samråd med lege.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
NOKA Milkshake diett gir deg det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg. Med den helt riktige mengden og sammensetningen av alle de viktige næringsstoffene, forblir du både fysisk og psykisk opplagt! Samtidig er sammensetningen slik at dietten gir få kalorier, noe som får deg raskt ned i fettvekt.

På grunn av det komplette innholdet av alle viktige næringsstoff, blant annet de essensielle fettsyrene omega 3 og 6, vil du etter kort tid med NOKA merke at både hud, hår og negler styrkes.

Den helt spesielle konsistensen og fylden føler du deg mett etter et glass med NOKA Milkshake.

Enkelte kan finne drikken litt for fyldig til å begynne med, det kan da tilsettes litt mer væske (melk eller vann) i startfasen. Men, da fylden er viktig for metthetsfølelsen bør den ekstra væskemengden reduseres så fort du er fortrolig med konsistensen.
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  New nordic blue berry plus 60 tab
  New Nordic blue berry 60tab
  kr 249,00
  Noka caramel milkshake-diet
  Noka karamell milkshake-diett 15 måltid
  kr 295,00
  Noka chocolate milkshake-diet
  Noka sjokolade milkshake-diett 15 måltid
  kr 295,00
  Maharishi respiclear 200 ml
  Maharishi ayurveda repsiclear lett hoste, sår og hes hals 200ml
  kr 139,00
  Eduflex leddkrem 75 ml
  Eduflex leddkrem 75ml
  kr 135,00
  Medox 30 kap
  Medox kosttilskudd med blåbær
  kr 309,00