Maharishi ayurveda triphala plus 60 tab

Maharishi ayurveda triphala plus 60 tab

Maharishi ayurveda triphalaplus mot treg mage 60tab
Varenr.
7059341081448

MAHARISHI

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 189,00
Pris
kr 189,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:
Anbefalt bruk: For utrensing av mage og tarm: Ta 1-3 tabletter med 1-2 kopper varmt eller lunkent vann om kvelden før sengetid. Som styrkemiddel: Ta 1 tablett to ganger daglig. Tablettene inntas før maten og svelges med vann.

Innhold pr. døgndose (1-3 tabletter):
Amla (Emblica officinalis, Gaertn.) 349,52 - 1048,56 mg
Terminalia chebula (Retz.) 349,52 - 1048,56 mg
Terminalia belerica (Roxb.) 194,17 - 582,51 mg
Roseblader (Rosa centifolia, L.) 77,67 - 233,01 mg

Dette produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.
Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Blanding av tre frukter som motvirker treg mage og styrker fordøyelsen.

Triphala plus er en urteblanding som motvirker hard mage, lett forstoppelse, og i noen tilfeller løs mage samt en rekke andre fordøyelsesproblemer. I tillegg virker den rensende på kroppen og hjelper på energinivået.

Motvirker treg mage
Enten du har problemer med treg mage, ikke får tømt tarmen hver dag eller føler du at det fortsatt er noe igjen i tarmen etter toalettbesøk, kan Triphala Plus hjelpe deg. Urtene i Triphala Plus gjør at tømming av tarmen blir mer komplett.

I løpet av natten gjennomgår kroppen en renselsesprosess. Hvis du tømmer tarmen om morgenen, får du ut disse toksinene. Ved å ta 2-4 tabletter Triphala Plus ved sengetid med varmt vann, blir denne prosessen forsterket.

Hva er unikt med Triphala Plus?
Mange preparater som motvirker treg mage tilfører kun fiber og utvider i tillegg tykktarmen, slik at avføringen kommer ut. Over tid vil dette gjøre at tarmens evne til å tømme seg blir nedsatt.

Triphala Plus derimot styrker tarmens evne til å trekke seg sammen, samtidig som den renser fordøyelseskanalen. Dette gjør at tarmen styrkes over tid. Mange brukere rapporterer at bruk av Triphala Plus over tid, gjør at de ikke trenger å ta mageregulerende midler lenger, fordi fordøyelsen har forbedret seg. Triphala Plus skaper ikke avhengighet.

Noen ganger hender det at den trege magen blir enda tregere de første dagene du tar Triphala Plus. Dette kommer av at produktet løser opp toksiner som sitter fast i tarmveggen. Dette kan noen ganger stoppe opp utskillelsen av avføring i en kortere periode. Det man kan gjøre hvis dette skjer, er å sørge for å drikke rikelige mengder med varmt vann og eventuelt ta opp til 4 tabletter Triphala Plus ved sengetid i en ukes tid. Sørg også for å få nok olje i maten.

Urtene i Triphala Plus
 • Amla - Emblica officinalis: Er en av de mest regenererende urtene i Ayurveda. Den bidrar til å gjenoppbygge alle typer vev i kroppen. Videre balanserer den alle kroppstyper og inneholder 5 av de 6 smakene (minus salt).Amla virker som en kraftig, bredspektret antioksidant på grunn av det høye innholdet av C vitamin, som finnes i en form som er motstandsdyktig mot varme og lagring. Amla er også god for immunforsvaret, bedrer motstandskraften mot stress, virker lett kolesterol- og triglyseridsenkende.
 • Terminalia chebula: Virker lett avførende og renser slaggstoffer fra fordøyelsen. Styrker fordøyelsen og bedrer opptaket av essensielle næringsstoffer. Terminalia chebula er god for leveren og motvirker luft i magen.
 • Terminalia belerica: Helper på bevegelse og sammentrekning i tarmen. Virker energigivende og revitaliserende.
 • Rose: Avkjølende urt som balanserer produksjon av magesyre. Lindrer halsbrann og virker lett avførende.
 • Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Maharishi livogard 60 tab
   Maharishi ayurveda livogard 60tab
   kr 329,00
   Maharishi ayurveda guggul xl 60 tab
   Maharishi ayurveda guggul xl 60tab
   kr 259,00
   Maharishi ayurveda peace of mind 60 tab
   Maharishi ayurveda peace of mind - lett avslappende 60tab
   kr 329,00
   Maharishi ayurveda vata te 20 poser
   maharishi ayurveda vata te 20 poser
   kr 52,00
   Maharishi ayurveda maharishi digest plus 60 tab
   Maharishi ayurveda digest plus 60kap
   kr 269,00
   Maharishi vital strength 60 tab
   Maharishi ayurveda vital styrke 60tab
   kr 389,00