5 dl hvetemel
2 ss kokosolje - smeltet
1 dl brunt sukker
1 ss tørrgjær
1 linfrø egg (1 ss knuste linfrø, 3 ss vann)
1 ts himalayasalt
1 ts kardemomme
1. Bland sammen lunkent vann og gjær i en bolle.
2. I en annen bolle, bland sammen mandelmelk, linfrø egg, smeltet kokosolje, sukker og himalayasalt.
3. Tilsett dette i gjærblandingen til det er godt blandet. Bland inn melet til du får en klissete deig.
4. La deigen heve til dobbel størrelse på en lun plass i ca. 1 time.
5. Kutt deigen opp i 8 biter og form de til små boller. La dem heve i 30-40 minutter under et klede. Smelt litt kokosolje og pensle bollene.
6. Stek bollene på 200 grader i 15-18 minutter til de er gyldne på toppen.
7. La dem avkjøle før du skjærer dem opp og fyller dem med plantekrem og syltetøy.
Topp med syltetøy, plantekrem og melis.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge