Vegansk sjokolade fudge - Kinsarvik Naturkost

Vegansk sjokolade fudge

Enkel
60 minutter
12 porsjoner
Disse utrolige kremet og deilige 3-ingrediens sjokoladefudge laget med vegansk sjokolade, nøttesmør og sirup! Den perfekte sunnere desserten som er lett å lage!
Ingredienser 216 g finhakket Ombar sjokolade
150 g Helios nøttesmør
40 ml valgfri sirup
Slik gjør du

1. Smelt sjokolade enten i mikrobølgeovnen på 30 sekunder, eller over et vannbad(vær forsiktig med at vann ikke berører sjokoladen) Når den er smeltet, fjern fra varmen.

2. Tilsett nøttesmør i den smeltede sjokoladen og visp for å kombinere. Tilsett deretter sirupen (begynn gjerne med litt mindre og tilsett mer til du får ønsket smak) og salt (valgfritt) og rør eller visp for å kombinere.

3.&nbsp;Overfør til en bakepapirkledd brødform (eller 8×8 ildfast form) og (valgfritt) topp med noen flere klumper nøttesmør og virvl med en kniv eller tannpirker for å lage et mønster.<br><br><strong>4.</strong> Frys til fast (1-2 timer). Skjær, server og nyt! Oppbevar rester tildekket i kjøleskapet i 1 uke eller i fryseren i opptil 2 måneder.

Flere artikler

Veganske mørke sjokoladetrøfler - Kinsarvik Naturkost
Dette er en sunn sjokoladetrøffel som er melkefri, glutenfri og ikke minst superenkle å lage med bare noen få ingredienser.