25 g kakaopulver
60 g Agavesirup
55 g kokosolje
160 g sjokoladebiter
Flaksalt for topping(valgfritt)
1. Ha mandelmel, kakaopulver, mandelekstrakt, agavesirup og kokosolje i foodprosessor og kjør til det hele kommer sammen og danner en stor klebrig ball.
2. Øs ut i 1 ss. størrelse baller og rull i hånden for å forme til kuler.
3. Legg på en stekeplate dekket med bakepapir og fortsett til du har laget alle kulene.<br><br><strong>4.</strong> Sett i kjøleskap eller fryser for å stivne mens du smelter sjokoladen i minst 15 minutter.<br><br><strong>5.</strong> I mellomtiden smelter sjokoladebitene med ½ ss. kokosolje over dobbel kjele til glatt og kremaktig.<br><br><strong>6.</strong> Dypp stivnede kuler i smeltet sjokolade med en hullsleiv og legg dem tilbake på bakepapir.<br><strong><br>7. </strong>Sett tilbake i kjøleskapet til stivnet minst 30 minutter. Kan toppe med havsalt på dette tidspunktet.<br><br><strong>8. </strong>Oppbevar deretter i lufttett beholder.<br><br>Et lite tips: Fukt hendene for lettere å rulle baller i hendene.<br><br><strong>Server og nyt!</strong>
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge