Sukkerfri brownies med sjokoladebiter - Kinsarvik Naturkost

Sukkerfri brownies med sjokoladebiter

Enkel
45 minutter
18 porsjoner
Ingredienser 1/2 ts doves bakepulver
160 g doves farm selv-hevende mel
95 g superfruit kakao pulver
146 g goodlife MCT olje
200 g sukringold
1 ts madagascar bourbon vaniljeekstrakt
80 g superfruit kakaonibs
35 g ombar coco mylk
177 g lunkent vann
2 egg
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 176°C. Kle en firkantet 20x20 cm kakeform med bakepapir eller smør/olje.

2. I en middels bolle blander du sammen bakepulver og mel. Rør deretter inn det usøtede kakaopulveret. Sett denne bollen til side.

3.&nbsp;I en annen miksebolle blander du sammen kokosolje og sukker. Når dette er blandet sammen, kan du sakte tilsette innholdet fra den første bollen (melet) i miksebollen.Tilsett deretter eggene, ett om gangen, og vaniljeekstraktet.<br><br><strong>4.</strong> Det kan virke som om røren er litt tørr, så tilsett nå varmt vann, bland i ca. 5-10 sekunder på lavt nivå og tilsett deretter resten av vannet. Når røren akkurat er blandet kan du brette inn sjokoladebitene for hånd.<br><br><strong>5.</strong> Stek dette i 25-30 minutter. En tannpirkertest kan gi en falsk positiv på grunn av sjokoladebitene.<br><br><strong>6.</strong> La den avkjøles før du smelter sjokolade over i et vannbad. Til slutt dryss den smeltede sjokoladen over kaken.

Server og nyt på <strong>Valentine’s Day</strong>🤎

Flere artikler

Pannekaker med gresskar og gurkemeie - Kinsarvik Naturkost
Knallgode pannekaker som er luftig og full av smak. Topp med masse nøtter og et dryss sirup for den ultimate smaksbomben!
Vegansk sjokolade fudge - Kinsarvik Naturkost
Disse utrolige kremet og deilige 3-ingrediens sjokoladefudge laget med vegansk sjokolade, nøttesmør og sirup! Den perfekte sunnere desserten som er lett å lage!