Pannekaker med gresskar og gurkemeie - Kinsarvik Naturkost

Pannekaker med gresskar og gurkemeie

Enkel
15 minutter
2 porsjoner
Knallgode pannekaker som er luftig og full av smak. Topp med masse nøtter og et dryss sirup for den ultimate smaksbomben!
Ingredienser 190 g gresskarpuré
370 ml plantebasert melk
50 g kokossukker
1 ss vaniljeekstrakt
150 g hvetemel
65 g mandelmel
10 g bakepulver
1 ss kokosolje
gurkemeierpulver
Slik gjør du

1.Ha gresskarpuré, melk, sukker, vanilje og smeltet kokosolje i en stor bolle. Tilsett mel, mandelmel, gurkemeiepulver og bakepulver.

2. Visp godt for å kombinere alle ingrediensene.

3. Varm opp en stekepanne og stek små, runde pannekaker i ca. 3 minutter per side. Vi anbefaler å holde varmen middels høy, men følg med at de ikke brenner seg.

Flere artikler

Havregrynsgrøt med krydret gresskar - Kinsarvik Naturkost
Denne fargerike havregrynsgøten er den perfekte frokosten på en kald høstmorgen. Den nydelige fargen kommer fra Rawnice gurmeierotpulver.