Havregrynsgrøt med krydret gresskar - Kinsarvik Naturkost

Havregrynsgrøt med krydret gresskar

Enkel
15 minutter
1 porsjon
Denne fargerike havregrynsgøten er den perfekte frokosten på en kald høstmorgen. Den nydelige fargen kommer fra Rawnice gurmeierotpulver.
Ingredienser 100 g havregryn
300 ml plantebasert melk
3 ss gresskarpuré
1 ss peanøttsmør
2 ss lønnesirup
1/2 ts fersk revet ingefær
1 ts kanel
1/4 ts muskatnøtt
1 ts gurkemeiepulver
1 - 2 ss vaniljeyoghurt (gjerne plantebasert)
Slik gjør du

1.Ha i havregryn og melk i en kjele. Varm det opp på middels varme i cirka 4 - 5 minutter.

2.Ha i gresskarpuré, peanøttsmlr, lønnesiup og krydder (utenom Rawnice gurkemeierotpulver - dette skal i på slutten).

3.Rør godt og kok i ytterlige 4 - 5 minutter, til du har ønsket konsistens.

4.Fjern fra varmen. Tilsett gurkemeierotpulver og yoghurt. Rør godt.

5. Server i din favorittskål, toppet med litt yoghurt og frukt.

Flere artikler

Økologisk grovbrød - Kinsarvik Naturkost
Du vil ikke tro hvor enkelt det er å lage hjemmelaget grovt brød! Denne oppskriften bakes myk og passer perfekt til smørbrød.
Pannekaker med gresskar og gurkemeie - Kinsarvik Naturkost
Knallgode pannekaker som er luftig og full av smak. Topp med masse nøtter og et dryss sirup for den ultimate smaksbomben!