Vegansk rødbetehummus - Kinsarvik Naturkost

Vegansk rødbetehummus

Enkel
15 minutter
porsjoner
Denne fargerike rødbetehummusen har også den ekstra fordelen med næringsstoffene fra rødbeter som er rike på både jern og folsyre, i tillegg til å være en god kilde til antioksidanter.
Ingredienser 1 rødbete (mellomstor), kokt eller stekt og avkjølt
1 boks kikerter (400 g)
1 hvitløksfedd
2 ss tahini
Sitronjuice (av 1/2 sitron)
Salt og pepper
Slik gjør du

1. Skjær rødbeten i biter og ha i en blender med kikerter (drenerte), hvitløk, tahini og sitronsaft. 

2. Kjør til du får ønsket konsistens - jo lengre du kjører blenderen, desto finere hummus får du.

3. Tilsett salt og pepper. Og så lett er det! Finn fram en serveringsskål og topp med det du ønsker. 

Flere artikler

Maca & kokos pannekaker - Kinsarvik Naturkost
Til tross for at disse maca pannekakene er kornfrie, er de fortsatt utrolig myke og lette - akkurat som vanlige amerikanske pannekaker, minus det usunne fettet og karbohydratene.
Rå bringebær-ostekake - Kinsarvik Naturkost
En rå vegansk bringebær-ostekake som er sunn, fri for egg, gluten, meieriprodukter, soya og raffinert sukker, MEN som smaker "sykt" godt!