Glutenfrie lomper & veganske pølser til 17. mai! - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie lomper & veganske pølser til 17. mai!

Middels
40 minutter
8 porsjoner
Bytt ut kjøttpølser med veganske pølser og lag glutenfrie lomper til 17. mai - Superenkelt og godt, et festmåltid for store og små!
Ingredienser 500 g poteter
150 gr bokhvetemel
1 ts salt
Slik gjør du

1. Kok poteter med skall. La de avkjøle seg før du moser potetene til potetmos. Bokhvetemel og salt eltes inn i potetmosen til deigen kan kjevles. 

2. Kjevl ut og skjær ut lomper (bruk gjerne en rund tallerken og skjær rundt). Bruk en gaffel og prikk litt i lompene før steking, da unngår du luftbobler. Stek lompene på middels varme i en tørr teflonpanne. Ca. 3 minutter på hver side. Pakke lompene inn i et kjøkkenhåndkle for at de skal bli tørre. 

3. Lompene egner seg godt for frysing. Legg bakepapir mellom hver lompe. Da blir det enklere å ta dem fra hverandre når du tar dem opp fra frysen.  

Flere artikler

Vegansk taco med soyakjøtt - Kinsarvik Naturkost
Kosematen vi aldri blir lei av. Her får du en deilig vegansk taco-oppskrift som er fri for kjøtt og meieriprodukter.
Energigivende matcha latte - Kinsarvik Naturkost
Bytt ut morgenkaffen med en matcha latte som gir deg et skikkelig energikick! Det er enkelt og raskt å lage - prøv selv!