Vegansk jordbæris på 1-2-3! - Kinsarvik Naturkost

Vegansk jordbæris på 1-2-3!

Enkel
10 minutter
4 porsjoner
Hva er vel bedre enn hjemmelaget iskrem? Med denne veganske jordbærisen trenger du kun fem ingredienser, og den er superenkel å lage.
Ingredienser 400 g jordbær
400 ml kokosmelk
50 g sukker
75 ml agavesirup
1 ts sitronsaft
Slik gjør du

1. Ha ingrediensene i en blender og kjør til du får ønsket konsistens.

2.Avkjøl blandingen i kjøleskapet i cirka to timer før du har den i en iskremmaskin. Se tips under om du ikke har iskremmaskin.

Tips

Om du ikke har en iskremmaskin kan du ha blandingen i en skål som du setter i frysen. Hver halvtime rører du godt rundt i blandingen med en slikkepott. Gjenta denne prosessen i 2 til 3 timer, eller til den er frossen.

Flere artikler

Vegetarisk bløtkake med jordbær- og kremfyll - Kinsarvik Naturkost
En klassisk engelsk Victoria Sponge Cake - eller bløtkake på norsk. Her er to luftige og saftige kaker fylt med krem og bær.
Avokado ispinne - Kinsarvik Naturkost
I denne oppskriften har vi blandet avokado med kokosmelk og søtet med agavesirup for en herlig smak av sommer!