Avokado ispinne - Kinsarvik Naturkost

Avokado ispinne

Enkel
20 minutter
4 porsjoner
I denne oppskriften har vi blandet avokado med kokosmelk og søtet med agavesirup for en herlig smak av sommer!
Ingredienser 2 store avokado, spisemoden 
400 ml kokosmelk
3 ss agavesirup
Slik gjør du

1. Skrell avokadoen og kjør den i en blender sammen med kokosmelk og agavesirup til du får en fin blanding uten klumper. 

2. Finn frem iskrem former og hell blandingen i formene. Sett i frysen i minst 3 timer eller over natten. 

3. Smelt sjokolade i vannbad sammen med kokosolje. Dyp så avokado ispinnene i den smeltede sjokoladen og ha på nøtter med det samme.

Flere artikler

Vegansk jordbæris på 1-2-3! - Kinsarvik Naturkost
Hva er vel bedre enn hjemmelaget iskrem? Med denne veganske jordbærisen trenger du kun fem ingredienser, og den er superenkel å lage.
Matcha chiagrøt med granola & bær - Kinsarvik Naturkost
En næringsrik og fargerik start på dagen! Visste du at matcha er en "superfood"? Pulveret er kjent for sine antioksidant-egenskaper samt rike fiberinnhold, immunstyrkende vitamin C og mineraler. Topp med frosne bær og litt granola for en superstart på dagen!