Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost

Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade

Enkel
10 minutter
8 porsjoner
Det er jo ikke sommer uten is! Dropp isen du pleier å handle i kjøledisken for en fantastisk velsmakende hjemmelaget versjon. Denne oppskriften er både meierifri og vegansk.
Ingredienser 400 ml kokosmelk
1 ss kakaopulver
100 g mørk sjokolade (vegansk)
80 g lønnesirup
2 ss mynte ekstrakt
1 - 2 ss spirulina pulver
Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til alt er blandet godt sammen.

2. Hell oppi en isform og stikk i en ispinne.

3.Sett i fryseren i minst 3 - 4 timer.

Flere artikler

Mango-ispinner med granola - Kinsarvik Naturkost
Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små. Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.
Vegansk hasselnøtt-iskrem - Kinsarvik Naturkost
Prøv deg på denne veganske drømmen av en iskrem i sommer - vi garanterer at både store og små vil like denne!