Mango-ispinner med granola - Kinsarvik Naturkost

Mango-ispinner med granola

Enkel
15 minutter
6 porsjoner
Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små. Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.
Ingredienser 1/2 - 1 ss granola per ispinne
Slik gjør du

1. Finn fram isformene og ha i 1/2 - 1 ss granola i bunnen av hver. Sett til side.

2. I en blender har du i mangopuré-ingrediensene og kjører til du får en jevn og glatt blanding. Sett til side i en skål.

3. Gjør klar kokospuréen på samme måte - ha i blenderen og kjør til du får ønskelig konsistens.

4. For å få en fin blanding av både gul- og hvitfargen i isen, har vi tatt en skje av hver puré i isformen annenhver gang til formen er full.

5. Stikk nedi ispinnene og sett i fryseren i minst 4 timer.

Flere artikler

Raw-kake med frosne bær - Kinsarvik Naturkost
Superlett, velsmakende og forfriskende vegansk rå kake med bær! Denne kaken kan oppbevares i fryseren i opptil to uker, så den kan lett forberedes i god tid før besøk. Oppskriften kan tilpasses din smak, så bytt gjerne jordbærene med bringebær, blåbær eller bjørnebær om du foretrekker det.
Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost
Det er jo ikke sommer uten is! Dropp isen du pleier å handle i kjøledisken for en fantastisk velsmakende hjemmelaget versjon. Denne oppskriften er både meierifri og vegansk.