100 g kokosflak
5 dadler
Raspet limeskall (fra 1 lime)
2 ss kokossukker, agavesirup eller lønnesirup
En klype salt
1. For å lage bunnen har du alle ingrediensene i en blender. Kjør til du får en konsistens av våt sand.
2. Ha blandingen i en kakeform og press ned med fingrene for å presse den jevnt utover bunnen. Denne kan settes i fryseren mens du lager fyllet.
3. Hell ut vannet fra cashewnøtt-skålen og skyll. Ha deretter nøttene i en blender sammen med de andre fyll-ingrediensene. Kjør til du får en glatt og kremet konsistens.
4. Hell fyllet over bunnen, dekk med folie og sett i fryseren over natten (minst 5 timer).
5. Ta ut kaken og la den myke opp litt (cirka 10 minutter). Topp med oppskårede limebiter, raspet limeskall og kokosmasse. Kaken kan oppbevares i fryseren i opptil 3 uker.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge