Tropiske ispinner med ananas og kokosnøtt - Kinsarvik Naturkost

Tropiske ispinner med ananas og kokosnøtt

Enkel
360 minutter
8 porsjoner
Ingredienser 400 ml kokosnøtt melk
250 g fersk kuttet ananasbiter
3 ss Agave sirup
En neve med revet kokosnøtt
Slik gjør du

1.Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn røre.

2.Hell blandingen i ispinneformer og frys til den er fast, ca 6-8 timer.<br><br><strong>3. </strong>Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.<br><br><strong>4. </strong>Røren lager 8 ispinner. Avhengig av størrelsen på formen din, kan du ha litt av blandingen til overs, det er deilig å drikke!<br><br><strong>5.</strong> Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.<br><br>Når du har fjernet ispinnene fra formen, kan du lagre dem i en ziplock fryseposer. Disse bør holde seg i fryseren i opptil 2 måneder.

Flere artikler