Vegansk kremet kokosnøtt ispinner - Kinsarvik Naturkost

Vegansk kremet kokosnøtt ispinner

Enkel
360 minutter
10 porsjoner
Ingredienser 400 ml kokosnøtt melk
60 ml Isola Bio mandeldrikk
60 ml Vertmont lønnesirup
1 ts vaniljeekstrakt
1 ss kokosnøttflak
Slik gjør du

1.Kombiner i en liten miksebolle kokoskrem, mandelmelk, lønnesirup og vaniljeekstrakt.

2.Ha kokoskremblandingen over i en liten mugge. Hell i iskremformene, ikke mer enn ¼ fra toppen. Vær forsiktig så du ikke overfyller. Sett i fryseren i 2 timer.<br><br><strong>3. </strong>Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.<br><br><strong>4. </strong>Sett lokket på toppen av ispinneformene. Stikk trepinnene i midten av hver ispinne, pass på at de står oppreist og jevne. Husk å ikke sett pinnene helt inn i iskremen. <br><br><strong>5.</strong> Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.<br><br><strong>6. </strong> For å fjerne ispinnen fra formene, legg dem under varmt vann i omtrent 30 til 60 sekunder. Gjenta, vri forsiktig, til ispinnen kommer ut. Du kan oppbevare ispinnene i formene, eller i fryseposer hvis de legges flatt side om side.

Flere artikler