60 ml Isola Bio mandeldrikk
60 ml Vertmont lønnesirup
1 ts vaniljeekstrakt
1 ss kokosnøttflak
1.Kombiner i en liten miksebolle kokoskrem, mandelmelk, lønnesirup og vaniljeekstrakt.
2.Ha kokoskremblandingen over i en liten mugge. Hell i iskremformene, ikke mer enn ¼ fra toppen. Vær forsiktig så du ikke overfyller. Sett i fryseren i 2 timer.<br><br><strong>3. </strong>Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.<br><br><strong>4. </strong>Sett lokket på toppen av ispinneformene. Stikk trepinnene i midten av hver ispinne, pass på at de står oppreist og jevne. Husk å ikke sett pinnene helt inn i iskremen. <br><br><strong>5.</strong> Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.<br><br><strong>6. </strong> For å fjerne ispinnen fra formene, legg dem under varmt vann i omtrent 30 til 60 sekunder. Gjenta, vri forsiktig, til ispinnen kommer ut. Du kan oppbevare ispinnene i formene, eller i fryseposer hvis de legges flatt side om side.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge