1/4 ts svart himalayasalt
1/4 ts malt gurkemeie
1/8 ts pepper
1. Hakk tofuen med en gaffel for å få små biter.
2. Ha litt olje i en stekepanne og tilsett tofu. Krydre med salt, gurkemeiepulver og pepper når det er varmt. Rør det godt sammen og stek på medium-høy varme i 5 til 10 minutter.
3.Server over ristet brød og fersk persille. 4. Oppbevar rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke. Det kan også fryses ned i et par måneder. Nyt!
Svart himalayasalt er et godt alternativ til vanlig salt i denne retten, for det har en "egge"-aktig smak.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge