Tofurøre - vegansk eggerøre - Kinsarvik Naturkost

Tofurøre - vegansk eggerøre

Enkel
15 minutter
2 porsjoner
Scrambled tofu (eller tofurøre) er et utmerket vegansk alternativ til eggerøre. Det er enkelt å lage, proteinrikt, trenger kun fire ingredienser og klar på et kvarter.
Ingredienser 225 g tofu
1/4 ts svart himalayasalt
1/4 ts malt gurkemeie
1/8 ts pepper
Slik gjør du

1. Hakk tofuen med en gaffel for å få små biter. 

2. Ha litt olje i en stekepanne og tilsett tofu. Krydre med salt, gurkemeiepulver og pepper når det er varmt. Rør det godt sammen og stek på medium-høy varme i 5 til 10 minutter. 

3.Server over ristet brød og fersk persille. 4. Oppbevar rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke. Det kan også fryses ned i et par måneder. Nyt!

Tips

Svart himalayasalt er et godt alternativ til vanlig salt i denne retten, for det har en "egge"-aktig smak.

Flere artikler

Spaghetti med linsebolognese - Kinsarvik Naturkost
En fantastisk vegansk pastasaus fylt med proteinrike linser. En mettende, kjøttfri smakfull pastasaus som passer til store og små!
Eggmuffins med bacon og ost - Kinsarvik Naturkost
Sunn og mettende eggmuffins med bacon og ost - ideelt til frokost eller matpakken. De kan forberedes før den hektiske uken begynner og vipps - frokost eller lunsj er klar på null komma niks!