Sukkerfrie "bountybiter" med mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost

Sukkerfrie "bountybiter" med mørk sjokolade

Enkel
210 minutter
25 porsjoner
Å lage hjemmelagde sukkerfrie "bountybiter" er kanskje mye lettere enn du hadde trodd. I denne oppskriften trenger du kun fire ingredienser.
Ingredienser 400 ml kokosmelk
250 g kokosmasse
2 ss Sukrin
200 g sukkerfri mørk sjokolade
Ferskvarer Limeskall fra 1 lime
Appelsinskall fra 1 appelsin
Limesaft fra 3 - 4 store lime
Appelsinsaft fra 1 stor appelsin
Pistasjnøtter
Limeskal/-skiver
Slik gjør du

1. Hell kokosmelken i en kjele og rør inn Sukrin på svak varme. Tilsett kokosmassen og rør til alt er godt blandet sammen.

2. Hell blandingen over i en form (eller fat) og fordel massen i en firkant (eller form til pinner om du ønsker det).

3. Sett i fryseren i en time og ta ut og skjær massen i passende firkanter/biter. Sett tilbake i fryseren og la dem stivne helt.

4. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp deretter kokosbitene i sjokoladen.

5. La de avkjøles på et bakepapir til sjokoladen har stivnet.

Flere artikler

Sunnere muffins med blåbær - Kinsarvik Naturkost
Proteinrike, grove muffins er like godt i matpakken som til turmat. Denne oppskriften kan du justere og inkludere bær/nøtter og hva du vil.
Fiber- og proteinrik sjokolade smoothiebowl - Kinsarvik Naturkost
Denne sjokolade smoothiebowlen har høyt fiber- og proteininnhold, noe som gjør den perfekt til dessert, lunsj eller etter trening. I denne smoothiebowlen har vi brukt svisker som er en som er god kilde til fiber.