200 ml kokosmelk (eller cottage cheese)
2 middels egg
1 ts kanel
1 ts bakepulver
1 ss honning (eller agavesirup)
100 g havremel (gjerne glutenfri)
100 g havregryn (gjerne glutenfri)
1. I en skål moser du bananen med en gaffel. Jo mørkere bananen er, jo søtere blir muffinsene. Ha i kokosmelk, egg, kanel, bakepulver og honning.
2. Ha i havregryn og havremelet og bland godt sammen. Til slutt tilsetter du de "ekstra" ingrediensene du ønsker.
3. Fordel deigen i ca. 12 muffinsformer. Ha på litt ekstra topping om ønskelig, før du setter dem i ovnen.
4. Stek på 180 grader i 15 - 20 minutter. Ta ut og la avkjøles på en rist når de er gyldne og gjennomstekte.
Frys muffinsene og ta ut noen timer før frokost/lunsj eller ta med frosne i matpakken, så har de tint til du skal spise dem.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge