Sjokolade granola laget på 30 minutter! - Kinsarvik Naturkost

Sjokolade granola laget på 30 minutter!

Enkel
30 minutter
10 porsjoner
Denne supergode sjokolade granolaen lager du enkelt på 30 minutter. Perfekt sammen med plantemelk eller som topping i smoothie!
Ingredienser 270 g havregryn
100 gram nøtter (f.eks mandler, valnøtter eller pekannøtter)
2 ss kokoschips
2 ss chiafrø
3 ss kokossukker (eller annen søtning)
1 ts havsalt
1 ss rå kakaopulver
2 ss kokosolje
120 ml lønnesirup
90 g vegansk sjokolade (valgfritt)
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 170 grader. 

2. I en bolle, bland sammen havregryn, hakkede nøtter, kokoschips, chiafrø, kokossukker, havsalt og kakaopulver. Bland godt. 

3. Varm opp kokosolje og lønnesirup på svak varme. Helles over de tørre ingrediensene. 

4. Finn fram et bakebrett med bakepapir og spre blandingen utover. Stekes i 17-24 minutter til blandingen er gyldenbrun. 

5. La granolaen avkjøle før du tilsetter hakket sjokolade.

Flere artikler

Hjemmelaget veganske pølser - Kinsarvik Naturkost
Fabrikkproduserte veganske pølser kan vi heretter glemme! Disse pølsene lager du enkelt selv med de krydderne du ønsker.
Asiatisk hvitløkstofu - Kinsarvik Naturkost
Om du er nybegynner på tofu kan du trygt prøve denne retten - Asiatisk hvitløkstofu med en salt, søt og krydret smak. Serveres med brokkoli og ris!