Salt karamellfudge med havsalt - Kinsarvik Naturkost

Salt karamellfudge med havsalt

Enkel
15 minutter
12 porsjoner
En kjempegod karamellfudge med kun noen få ingredienser. Perfekt som en hjemmelaget gave!
Ingredienser 120 ml lønnesirup
85 g cashewsmør (gjerne med salt)
55 g kokosnøttolje
2 ts vaniljeekstrakt
1/8 - 1/4 ts salt hvis cashewnøttet ditt er usaltet
Slik gjør du

1. Gjør klar et lite stekebrett med bakepapir eller en muffinsform (ca. 12 stk).

2. I en kasserolle blander du sammen lønnesirup, cashewsmør og kokosolje over middels varme. Tilsett salt om nødvendig.

3. I begynnelsen ser det ikke ut at dette vil blandes, men vær tålmodig. Rør konstant mens det varmes opp. La det koke i to minutter og rør inn vaniljen.

4. Hell oppi stekebrettet eller i muffinsformene. Avkjøl (i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken) til toppene ikke lenger er rennende. Topp med flak av  havsalt og sett i fryseren.

5. Frys i ca. 3 timer. Ta ut og kutt i biter.

Flere artikler

Fettuccine i kremete ostesaus med grønnsaker - Kinsarvik Naturkost
Hvor fristende ser denne fargerike middagen fra samarbeidspartneren vår Sunn i hjerte ut? En nydelig kremaktig rett med masse grønnsaker - perfekt!
Glutenfrie lussekatter - Kinsarvik Naturkost
På Santa Lucia skal det selvsagt feires med lussekatter. Her en en enkel, men kjempegod glutenfri oppskrift som gir ca. 12 store lussekatter!