85 g cashewsmør (gjerne med salt)
55 g kokosnøttolje
2 ts vaniljeekstrakt
1/8 - 1/4 ts salt hvis cashewnøttet ditt er usaltet
1. Gjør klar et lite stekebrett med bakepapir eller en muffinsform (ca. 12 stk).
2. I en kasserolle blander du sammen lønnesirup, cashewsmør og kokosolje over middels varme. Tilsett salt om nødvendig.
3. I begynnelsen ser det ikke ut at dette vil blandes, men vær tålmodig. Rør konstant mens det varmes opp. La det koke i to minutter og rør inn vaniljen.
4. Hell oppi stekebrettet eller i muffinsformene. Avkjøl (i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken) til toppene ikke lenger er rennende. Topp med flak av havsalt og sett i fryseren.
5. Frys i ca. 3 timer. Ta ut og kutt i biter.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge